Rr.”Jordan Misja”,

perballe Hipotekes, Tirana, Albania

8:30 AM - 7:00 PM

e Hënë deri të Shtunë

News Grid
December 29, 2020
Pune !

Nje pune e kryer nga inxhinieret Gjeodet ne rrugen “5 Maj”

me shume
0
December 23, 2020
S900 GNSS Receiver

S900 është rezultat i evolucionit të vazhdueshëm të marrësve të integruar Stonex GNSS.Duke treguar një antenë me shumë konstelacione me[…]

me shume
0
December 15, 2020
STONEX

Sot kompania “STONEX“, “BYLIS HOLDING” dhe “KONTAKT Shpk” organizuan trajnimin me GPS “S900A” ku pjesemarrja ishte e kenaqshme. Te pranishem[…]

me shume
0
March 27, 2020
Projekt ne qytetin e Vlores

Te nderuar klient dhe miq te Bylis Holding, shume shpejt kompania jone eshte duke punuar per nje projekt ne qytetin[…]

me shume
0
February 7, 2020
GJENERATA …E FUNDIT

GJENERATA …E FUNDIT ..BEJE PJESE TE STUDIOS TUAJ ..TE NDERUAR KOLEGE GJEODED /// ME NJE CEMIM FANTASTIKE…. POROSITE E PARA[…]

me shume
0
January 31, 2020
Nje projekt i thjeshte…

Nje projekt i thjeshte, elegant ku nga arkitektet dhe konstruktori K.Kobdili te studio “Bylis Holding” eshte ideuar dhe punuar. Ne[…]

me shume
0