Rr.”Jordan Misja”,

perballe Hipotekes, Tirana, Albania

8:30 AM - 7:00 PM

e Hënë deri të Shtunë

SHERBIMET

Ne studion tone do te gjeni keto sherbime:

 

  • Rilevime topografike

  • Plane Rilevimi

  • Planimetri

  • Ekspertiza Teknike Topografike

  • Projekte civile industrial

  • Plotesim dosjesh per Bashki (Gis/Kadaster , per leje ndertimi) etj.

Ne ndihemi komode ne punen tone dhe te sigurt ne investimin tone.

Ju mirepresim!

POSTIMET E FUNDIT

KONTAKT

Rr.”Jordan Misja”, perballe Hipotekes, 1001 Tirana, Albania

Tel.: +355 2 2403101
Fax: +355 2 2403101
Cel.: +355 69 40 93431
E-mail: info@studiotopografikebylis.com
Web: studiotopografikebylis.com