Rr.”Jordan Misja”,

perballe Hipotekes, Tirana, Albania

8:30 AM - 7:00 PM

e Hënë deri të Shtunë

TEKNOLOGJIA

POSTIMET E FUNDIT

KONTAKT

Rr.”Jordan Misja”, perballe Hipotekes, 1001 Tirana, Albania

Tel.: +355 2 2403101
Fax: +355 2 2403101
Cel.: +355 69 40 93431
E-mail: info@studiotopografikebylis.com
Web: studiotopografikebylis.com

R1 Plus Total Station

Stonex R1 Plus Total Station, matje precize të distancës dhe këndeve.  Mjeti perfekt sa herë që topografia kërkon një makinë të lehtë dhe të shpejtë, gjatë gjithë ditës duke punuar falë 26 orëve të funksionimit të vazhdueshëm. Programet në terren në bord, të përfshira si standard, e bëjnë R1 Plus të përshtatshëm për çdo punë në kantier, kadastrale, hartëzim dhe ndërtim.

Asnjë kufizim për matjet në distancë, deri në 5.000 m me një prizëm të vetëm – 600 m pa reflektor (KGC 90%) – dhe 2 “si saktësi këndore, gjithmonë garantojnë një llogaritje të besueshme të pikave. R1Plus është krijuar për t’u rezistuar nga shiu dhe pluhuri: çertifikimi IP66 lejon të shkoni përpara me matjet edhe gjatë shiut të fortë. Dizajni i trupit dallohet nga struktura e tij e fuqishme mekanike, dhe teleskopi me performancë të lartë, që përmban zmadhimin 30X dhe rrjetën e ndriçuar,siguron cilësinë më të mirë të shikimit në çdo gjendje ndriçimi.