Rr.”Jordan Misja”,

perballe Hipotekes, Tirana, Albania

8:30 AM - 7:00 PM

e Hënë deri të Shtunë

Nje projekt i thjeshte…
January 31, 2020
by

Nje projekt i thjeshte…

Nje projekt i thjeshte, elegant ku nga arkitektet dhe konstruktori K.Kobdili te studio “Bylis Holding” eshte ideuar dhe punuar. Ne jemi te pershtatshem per te gjitha shtresat qe kane nevoje per ndertimin ose resataurimin e nje objekti kudo qe ndodhet ne territorin Shqiptar, por jo vetem edhe ne trevat shqiptare te Kosoves, Maqedonise dhe Malit te Zi. Puna vazhdon…

Nje projekt i thjeshte, elegant ku nga arkitektet dhe konstruktori K.Kobdili te studio "Bylis Holding" eshte ideuar dhe punuar. Ne jemi te pershtatshem per te gjitha shtresat qe kane nevoje per ndertimin ose resataurimin e nje objekti kudo qe ndodhet ne territorin Shqiptar, por jo vetem edhe ne trevat shqiptare te Kosoves, Maqedonise dhe Malit te Zi. Puna vazhdon…

Posted by Gjergji Begaj on E premte, 31 Janar 2020
Shperndaje

Shprendaje tekstin:

Add your Comment

POSTIMET E FUNDIT

KONTAKT

Rr.”Jordan Misja”, perballe Hipotekes, 1001 Tirana, Albania

Tel.: +355 2 2403101
Fax: +355 2 2403101
Cel.: +355 69 40 93431
E-mail: info@studiotopografikebylis.com
Web: studiotopografikebylis.com