Rr.”Jordan Misja”,

perballe Hipotekes, Tirana, Albania

8:30 AM - 7:00 PM

e Hënë deri të Shtunë

STONEX
December 15, 2020

STONEX

Sot kompania “STONEX“, “BYLIS HOLDING” dhe “KONTAKT Shpk” organizuan trajnimin me GPS “S900A” ku pjesemarrja ishte e kenaqshme. Te pranishem ishin inxh.gjeod. te te tre kompanive, por interes shfaqi dhe inxh.gjeo.prof.Arben Rubjkea. Kjo tregon se ne jemi ne rrugen e duhur dhe krenohemi me produktet “STONEX“.

Shperndaje

Shprendaje tekstin:

Add your Comment

POSTIMET E FUNDIT

KONTAKT

Rr.”Jordan Misja”, perballe Hipotekes, 1001 Tirana, Albania

Tel.: +355 2 2403101
Fax: +355 2 2403101
Cel.: +355 69 40 93431
E-mail: info@studiotopografikebylis.com
Web: studiotopografikebylis.com