Rr.”Jordan Misja”,

perballe Hipotekes, Tirana, Albania

8:30 AM - 7:00 PM

e Hënë deri të Shtunë

RRETH NESH

Pak histori …

Studioja jone funksion qe nga viti 2007 duke iu sherbyer mbi 50000 klienteve ne Tirane dhe ne gjithe territorin shqiptar.

Studioja udhehiqet nga ekspert gjeodet Gjergj Begaj i cili ka kryer studimet ne fushen e topografise dhe hartografise dhe nje staf i kualifikuar inxhinier gjeodet edhe jurist .

Qe prej 2007 studioja jone bashkepunon me Zyren e Regjistrimit te Pasurive te Paluajtshme ne Tirane ne gjithe territorin shqipetar dhe trevave kosove ,maqedoni etj., u kemi dhene zgjidhje shume dosjeve dhe ceshtjeve problematike ne fushen e pronesive gezojme respektin e mijerave klienteve.

Studjo jone ofron gjithe infrastrukturen e nevojshme si ne instrumente digitale , ne zyre per zgjidhjen e  problemeve hartografike duke na besuar ne zgjidhjen e problemit tuaj do te ndjeheni te lehtesuar dhe do merni zgjidhje te shpejte dhe profesionale.

PROCESI FILLON QE NGA KONTROLLI N E TERREN DHE DUKE STUDIUAR EDHE DOKUMENTET LIGJOR

MATJET FAKTIKE –

PERPUNIMI NE HATRA TE  ZVRRP DHE ORTOFOTO .

PUNA VAZHDON DERI SA KLIENTI TE PAJISET ME CERTIFIKAT DHE HARTE TREGUESE.

CDO PUNE  E KRYER NE TERREN PUNHET DHE KONTROLLOHET NGA DY SPECIALISTE DUKE U BAZUAR NE CILESI DHE KORREKTESI NE

POSTIMET E FUNDIT

KONTAKT

Rr.”Jordan Misja”, perballe Hipotekes, 1001 Tirana, Albania

Tel.: +355 2 2403101
Fax: +355 2 2403101
Cel.: +355 69 40 93431
E-mail: info@studiotopografikebylis.com
Web: studiotopografikebylis.com