Rr.”Jordan Misja”,

perballe Hipotekes, Tirana, Albania

8:30 AM - 7:00 PM

e Hënë deri të Shtunë

S900 GNSS Receiver
December 23, 2020

S900 GNSS Receiver

S900 është rezultat i evolucionit të vazhdueshëm të marrësve të integruar Stonex GNSS.Duke treguar një antenë me shumë konstelacione me saktësi të lartë, një transmetues të fuqishëm me frekuencë të dyfishtë UHF dhe një modem GSM 4G, për një zgjedhje plotësisht të integruar me shumë komunikime; të gjitha të kombinuara me një dizajn të lehtë dhe modern.

Marrësi i integruar GNSS Stonex S900 ndjek të gjitha sinjalet hapsinore te tanishme GPS, GLONASS, BEIDOU, GALILEO, QZSS, IRNSS dhe përmes firmuerit të azhornueshëm ofron mundësinë që të azhornohen dita-ditës me veçoritë më të fundit në dispozicion. Në S900 është e mundur të futni 2 bateri inteligjente të nxehta në të njëjtën kohë, duke siguruar maksimumin e 12 orëve të funksionimit pa u ndalur. Për të inicializuar, menaxhuar, monitoruar cilësimet e marrësit , dhe për të shkarkuar të dhëna është në dispozicion një UI UI miqësore për përdoruesit. S900 është i pajisur gjithashtu me funksionalitetin E-Bubble dhe teknologjinë opsionale IMU.

Cilat janë performancat e S900 me IMU?

• Inicializimi i shpejtë

• Nuk ka problem të shqetësimeve elektromagnetike
 • Pjerrësia deri në 60 °

• Saktësia 2 cm 30 °

• 5 cm saktësi 60 °

• Anketë e shpejtë dhe e saktë

• Nuk ka problem të shqetësimeve elektromagnetike

Shperndaje

Shprendaje tekstin:

Add your Comment

POSTIMET E FUNDIT

KONTAKT

Rr.”Jordan Misja”, perballe Hipotekes, 1001 Tirana, Albania

Tel.: +355 2 2403101
Fax: +355 2 2403101
Cel.: +355 69 40 93431
E-mail: info@studiotopografikebylis.com
Web: studiotopografikebylis.com