Profesionalizmi i garantuar per KLIENTET tane

NA KONTAKTO
ÇFARE I OFROJME KLIENTËVE TANË
PUNIME TOPO-GJEODEZIKE

Rrugë urbane dhe rurale, ndërtesa një dhe shumë katshe, kanalizime të ujrave të bardha dhe të zeza…

VLERËSIMI I PASURIVE
TË PALUAJTSHME

Vlerësim i pasurive të paluajtshme për individë, shoqëri, banka, institucione shtetërore…

RILEVIME
TOPOGRAFIKE

Rilevime me instrumenta dixhitale si psh. Totalstation dhe GPS…

PROJEKTE CIVILE
& INDUSTRIALE

Keto projekte  ndiqen  nga arkitekte   me shume pervoje  Italian dhe Shqiptar

PROJEKTE TOPOGRAFIKE
& KONSTRUKTIVE

Projektet topografike  rruge , kanalizimie

SHITJE INSTRUMENTASH
TOPOGRAFIKE

Studio Bylis eshte distributore e  nje kompanie Italiane ” STONEX ” ne prodhimin e produkteve

DËSHMITE: Çfarë thone klientët për ne ....

GARANCI 100%

JAPIM GARANCI DHE MBAJME PERGJEGJESI SEPSE KEMI EKSPERIENCEN NE FUSHEN E CESHTJEVE TE PRONAVE