Rr.”Jordan Misja”,

perballe Hipotekes, Tirana, Albania

8:30 AM - 7:00 PM

e Hënë deri të Shtunë

Testimonials
Problemi qe u zgjidh

Prej 4 vitesh kam hasur veshtiresi per rregjistrimin e nje pjese te prones,por qe ne momentin qe  u lidha ne kontakt me Studion Bylis ,problemi jone u zgjidh per 3 muaj.

Xhevdet Llazi
Sqarimet e duhura

Te Studio Bylis  kam gjetur sqarimet e duhura per problemet e mia hartografike qe kishte prona ime nga rregjistrimi fillestar.

Roland Sharra
Menaxhim i mire

Kam shitur pronën por nga puna e dobet e studios qe ma menaxhoj kam probleme me siperfaqen. Kontaktova me studion bylis dhe kam besim se gjerat po rregullohen.

Jani Fadil Balla

0800 123 456 Contact Us Today – We Answer Our Phones 24/7

Contact Us