Rr.”Jordan Misja”,

perballe Hipotekes, Tirana, Albania

8:30 AM - 7:00 PM

e Hënë deri të Shtunë

Menaxhim i mire
August 4, 2016
by

Menaxhim i mire

Kam shitur pronën por nga puna e dobet e studios qe ma menaxhoj kam probleme me siperfaqen. Kontaktova me studion bylis dhe kam besim se gjerat po rregullohen.

Shprendaje tekstin:

POSTIMET E FUNDIT

KONTAKT

Rr.”Jordan Misja”, perballe Hipotekes, 1001 Tirana, Albania

Tel.: +355 2 2403101
Fax: +355 2 2403101
Cel.: +355 69 40 93431
E-mail: info@studiotopografikebylis.com
Web: studiotopografikebylis.com